Over het evenement

Meevaren
Sloepentocht

Op zaterdag 11 september 2021 is er van 20:30 uur tot 23.00 uur een sloepentocht door de grachten waarbij men tijdens het varen kan genieten van ruim twintig acts op de wal. Alles wat ook maar enigszins drijft mag meevaren, maar moet wel rekening houden met de lage bruggen van Bolsward. De laagste brug is 120 centimeter.

tsjillen-2018-5
_DSC4146
Acts
Lokaal talent

De acts brengen muziek, dans, theater en kunst en komen allemaal uit Bolsward en omstreken. Hiermee wordt het lokale talent een prachtig podium geboden. De acts kunnen zich opgeven via het formulier hieronder of door een e-mail te sturen. Hoewel wij hen geen groot bedrag kunnen bieden voor hun deelname, maken de acts wel allemaal kans op een prijs in de vorm van een geldbedrag.

Sfeer
Versieren

Om de sfeer te vergroten wordt van de booteigenaren gevraagd om hun vaartuig te versieren en verlichten. Ook aanwonenden van de route worden uitgenodigd om (samen met buurtgenoten) hun huis, tuin en stoep te versieren en verlichten. Bij de vorige edities zorgde dit voor een prachtig schouwspel op en langs het water! Voor de mooiste versieringen in deze beide categorieën ligt een mooie prijs klaar.

_DSC4609
de Route
ROUTE
De route

Dit is de route van Tsjillen in de Sloep 2021. Klik op de afbeelding om deze groter te zien.