Over het evenement

1

Meevarende boten

0

Prijzen te winnen

0

Deelnemende acts

0

Meter aan route

Sloepentocht

Op vrijdagavond 29 mei is er van 21:00 uur tot 23.00 uur een sloepentocht door de grachten waarbij men tijdens het varen kan genieten van ruim twintig acts op de wal. Alles wat ook maar enigszins drijft mag meevaren, maar moet wel rekening houden met de lage bruggen van Bolsward. De laagste brug is 120 centimeter.

tsjillen-2018-5
tsjillen-2018-1

Lokaal talent

De acts brengen muziek, dans, theater en kunst en komen allemaal uit Bolsward en omstreken. Hiermee wordt het lokale talent een prachtig podium geboden. De acts kunnen zich opgeven via dit formulier of door een mail te sturen. Hoewel wij hen geen groot bedrag kunnen bieden voor hun deelname, maken de acts wel allemaal kans op prijzen. Een jury reikt een geldbedrag uit aan de volgens hen beste, mooiste of meest unieke act.

Versieren

Om de sfeer te vergroten wordt van de booteigenaren gevraagd om hun vaartuig te versieren en verlichten. Ook aanwonenden van de route worden ook uitgenodigd om hun huis, tuin en stoep te versieren en verlichten. Bij de vorige editie zorgde dit voor een prachtig schouwspel op en langs het water! Voor de mooiste versieringen in deze beide categorieën ligt een mooie prijs klaar.

IMG_8019
route tsjillen 2019-21 juni

De route

De Route van Tsjillen is op dit moment nog niet bekend

De route

De Route van Tsjillen is op dit moment nog niet bekend

Sfeerimpressie

Bekijk in de video hiernaast een sfeerimpressie van vorige editie.
De video is gemaakt door Rudy Bouma.