Email naar sponsoren (12 december 2023)

Op vrijdag 17 mei 2024 is het zover: dan vindt er een nieuwe editie van Tsjillen in de Sloep plaats. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen en we kijken uit naar een nieuwe, spetterende editie.
Natuurlijk wordt Tsjillen mogelijk gemaakt dankzij jou als sponsor en daar zijn we erg blij mee! We hopen dat we voor de editie 2024 wederom op jouw steun kunnen rekenen.
Daarom vind je hier ons sponsorformulier. Wil jij ons evenement weer sponsoren? Dan kun je bijgaand formulier uitprinten en invullen. Je kunt een scan van het exemplaar terugmailen naar info@tsjilleninbolsward.nl of in de brievenbus doen bij Nieuwmarkt 10.
Liever digitaal invullen en ondertekenen? Dan kun je dit bestand gebruiken. Let op: gebruik de functie ‘ondertekenen’ om je digitale handtekening te plaatsen en vergeet niet het bestand op te slaan voor je het terugstuurt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@tsjilleninbolsward.nl.

Alvast heel erg bedankt!

Met tsjille groet,
De organisatie van Tsjillen in de Sloep.

Klik op de onderstaande knop om het sponsorformulier te downloaden. U kunt deze ingevuld opsturen naar info@tsjilleninbolsward.nl

Let op! Om dit formulier te kunnen invullen dient u Adobe Acrobat Reader DC op uw computer geïnstalleerd te hebben. Mocht u dit niet hebben dan kunt u dit downloaden via de volgende link.

Adobe Acrobat Reader DC Downloaden